Liderii producției de lemn lamelat încleiat din România

Despre noi

Despre noi

GLULAM SA oferă construcţiile de mâine

GLULAM SA este cel mai mare producator romanesc de grinzi din lemn stratificat, atât grinzi simple (drepte) cât si grinzi speciale. Departamentul de proiectare propriu este constant cu privirea îndreptată la noi domenii în care glulam-ul poate fi folosit ca material de construcţie natural, durabil şi eficient. Glulam S.A. oferă construcţiile de mâine Glulam S.A. şi-a orientat strategia către proiecte, atât mari cât şi mici, proiecte pentru care oferim o solutie completă de la proiectare până la montaj. Inginerii companiei colaborează îndeaproape cu arhitecţii, inginerii proiectanţi si constructorii pentru fiecare proiect care ajunge pe masa noastră. Preluăm, producem și livrăm în țară comenzi de grinzi standard GLULAM care depășesc 3,00 mc. Pentru solicitări cu volume mai mici decât cel indicat, recomandăm să vă adresați cu încredere magazinelor de bricolaj din rețelele noastre partenere, HORNBACH și DEDEMAN.

Mai mult

De ce Glulam S.A?

De ce Glulam S.A?

Glulam S.A. - se bazează pe cunoaştere

La Glulam ne folosim de experienta noastra profesionala pentru a gasi solutiile care se potrivesc cel mai bine proiectelor dumneavoastra de construcţii. Scopul nostru este de a face cat mai usor procesul de construire a unei clădiri printr-o consultanta de specialitate, producţie şi logistică eficiente.

Mai mult

Companie

Companie

Solutie completa

La Glulam S.A., ne concentram la ceea ce suntem buni: consultanţă, producţie şi furnizare de lemn lamelat incleiat pentru constructii. Este o bază de afaceri simplă şi puternică. Glulam S.A. este locul de unde ve-ti obtine solutia completa care se intinde de la consultanta, calcul static, proiectare si desen, productie, furnizarea si montarea proiectului dumneavoastra.

Mai mult

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru

Cel mai bun furnizor de lemn lamelat încleiat

Obiectivul nostru este să fim cel mai bun furnizor de lemn lamelat încleiat din Romania. Glulam S.A. va fi cunoscut ca un furnizor profesionist şi un colaborator atât pentru proiectele cele mai mici cât si pentru cele mai mari. Vom fi mereu lider in furnizarea de soluţii, de expertiză şi consiliere in domeniul nostru de activitate.

Mai mult

Istoricul companiei

Istoricul companiei

Glulam S.A. (Glulam Romania S.A. până în 2008) s-a constituit in 1999 ca un joint-venture între un grup de investitori români şi un grup de investitori străini format din cel mai mare producător de glulam din Danemarca, liderul pieței de profil din Islanda cu un filiale in Portugalia, sprijiniți de un fond de investiții Danez.

Mai mult

Certificări şi agremente

Certificări şi agremente

Glulam s.a. produce lemn lamelat încleiat certificat. Fiecare livrare este însoţită de "Declaraţie de conformitate" prin care atestam faptul că produsul livrat are caracteristicile tehnice declarate şi/sau stipulate în standardul în vigoare.

Locuri de muncă

Locuri de muncă

Haide în echipa noastra! Îți oferim șansa unui loc de muncă plătit conform aptitudinilor și funcției ocupate. Etc...

Mai mult